Zelf de PromoCondoom ontwerpen

Aanleveren van uw eigen ontwerp

U kunt het ontwerp van de voorzijde aanleveren in pdf formaat. Via de onderstaande links kunt een lijntekening van de PromoCondoom* downloaden in eps en pdf formaat. De binnenzijde van PromoCondoom is standaard voorzien van een viertalige gebruiksaanwijzing.

Op het moment dat we uw document ontvangen maken we een definitieve zetproef en koppelen die terug voor akkoord.

* International registered design No. 000511910 All rights reserved

Hulp bij ontwerpen

Bent u niet in de gelegenheid om uw eigen PromoCondoom te ontwerpen? Dan is onze studio u graag van dienst. Vooraf maken we een prijsopgave zodat u achteraf nooit onaangenaam verrast wordt. Klik hier om met ons contact op te nemen.

Downloads

PDF= aanleverinstructie

Downloads Promocondoom Classic Wrapper / Sponsor

Richtlijnen Die Cut Condom Wrapper Sponsor

Downloads Promocondoom Hoesje

Richtlijnen Die Cut Condom Hoesje

Downloads Promocondoom Cup

 

Waar dient u rekening mee te houden

Kleurmodus

Gebruik als kleurmodus CMYK. RGB kleurmodus leidt tot onverwachte kleurverschillen. De RGB kleurmodus wordt bij het verwerken van uw drukwerk omgezet naar de CMYK kleurmodus.

Resolutie

Afbeeldingen en foto’s moeten 300 dpi zijn bij 100%. Lagere resoluties geven slechtere resultaten en hogere resoluties geeft zwaardere documenten.

Afloop

Laat bij het ontwerp de afbeeldingen tot 2 mm buiten het documentkader vallen. Dit voorkomt bij het schoonsnijden van uw drukwerk witte randjes.

PMS versus CMYK

Laat u uw drukwerk in zowel PMS als full-colour drukken, houdt er dan rekening mee dat van sommige PMS’en de kleur er in full-colour anders uit kan zien. Kies bij de start van uw ontwerp een PMS kleur waarvan de PMS en de full-colour versie goed op elkaar lijken of neem het verschil voor lief.

Uw beeldscherm

PromoCondoom heeft geen weet van hoe uw beeldscherm ingesteld is. Als u een kleur aanmaakt op uw beeldscherm betekent dat dus niet, dat dit automatisch de kleur op het drukwerk wordt. PromoCondoom kan alleen de kleurwaarden in het door u aangeleverde document drukken.